• Bedrijf controleren

Bedrijf controleren

U wilt een bedrijf controleren? Dit is vandaag de dag helemaal niet zo gek. Het controleren van een bedrijf is niet een kwestie van achterdocht, maar het heeft alles te maken met het vermijden van onnodige risico’s. Een bedrijf controleren verlaagt de kans op wanbetaling en zorgt ervoor dat u geen samenwerkingen aangaat met bedrijven die potentieel een gevaar voor uw onderneming kunnen opleveren. Bij het controleren van een bedrijf door middel van een bedrijfsrapportage of kredietrapportage leert u beter uw zakenrelatie kennen.

Een bedrijf controleren door middel van een kredietrapportage is een krachtig instrument voor de ondernemer en andere beslissingsbevoegden binnen een organisatie. U krijgt gemakkelijk en snel inzage in de gezondheid van een bedrijf. Belangrijke vraagstukken zoals “is het bedrijf kredietwaardig”, “betaalt de organisatie op tijd zijn rekening” worden hiermee beantwoord. Bij het aangaan van een relatie als klant, partner of leverancier zijn dit belangrijke indicatoren om te bepalen of de relatie potentiële risico’s met zich meebrengt.

Hoe kan ik een bedrijf controleren

Met Eccentrade krijgt u toegang tot ruim 270.000 miljoen bedrijven in de gehele wereld. Nu is dit voor de meeste bedrijven waarschijnlijk “overkill”. Maar, het is prettig om te weten dat Eccentrade de grootste is op het gebied van bedrijfs- en kredietrapportages. Met meer dan 400 databronnen, de meest intelligente koppen achter de schermen en slimme algoritmes, zijn wij in staat in Nederland, België en ver daarbuiten de meest kwalitatieve bedrijfsrapportages te faciliteren.

Wilt u dus een bedrijf controleren? Doe dat dan via Eccentrade. Ervaar gratis het gemak van de kredietrapportages van Eccentrade. U kunt het onderstaande formulier invullen en u krijgt dan binnen een werkdag toegang tot onze portal.

Al klant bij een andere partij?

Wij zijn overtuigd van ons systeem en de kwaliteit van onze data. Wij garanderen dan ook de best beschikbare data. Wij bieden u dan ook gratis een vergelijking aan zodat u zelf kunt ondervinden dat de kwaliteit van onze data veruit het beste is.

Gratis kredietwaardigheid checken?

 

Mocht u enthousiast zijn en direct gebruik willen maken van de gratis kredietcheck, dan vragen wij u om het onderstaande formulier in te vullen. Wij zorgen dat u binnen één werkdag gebruik kunt maken van de gratis kredietcheck van Eccentrade.

Bedrijf controleren – de consequenties

Bij het controleren van een bedrijf kunt u zelf bepalen wat voor consequenties u hier als organisatie of ondernemer aan verbindt. Indien er sprake is van een ietwat pessimistische kredietrapportage en/of kredietscore, kan dit in ieder geval altijd een goed uitgangspunt zijn om dit te bespreken met uw zakenrelatie. Onze ervaring leert dat transparantie, openheid van zaken en een open dialoog altijd leidt tot positieve samenwerkingen.

Vol met vragen? We horen ze graag!