• Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie

U bent op zoek naar bedrijfsinformatie van een specifiek bedrijf. Vaak komt dit omdat u op het punt staat een relatie aan te gaan met een organisatie waar u graag meer van wil weten. Een nieuwe samenwerking of klant kan ook bepaalde implicaties hebben. Met het controleren van de bedrijfsinformatie krijgt u goed uitgangspunt bij het achterhalen van identiteit, betrouwbaarheid en zelfs gezondheid van een specifiek bedrijf.

Welke bedrijfsinformatie kan ik verwachten

Eccentrade levert binnen de geboden bedrijfsinformatie een grote verscheidenheid aan informatie. Vanzelfsprekend bevat onze bedrijfsinformatie de basisinformatie zoals informatie over het management, de concernrelaties van het betreffende bedrijf, de financiële resultaten en nog veel meer. Binnen de geboden bedrijfsinformatie van Eccentrade krijgt u ook inzage in de kredietscore en kredietlimiet van het bedrijf. Deze factoren zijn belangrijke indicaties om te verifiëren of een bedrijf gezond is of niet. Ook verzamelt Eccentrade gegevens over het betaalgedrag van bedrijven. U kunt dus zelfs nagaan of een bedrijf punctueel is met het nakomen van zijn betaalverplichtingen.

Bij het aangaan van een kostbare samenwerking, kan deze informatie doorslaggevend zijn voor specifieke managementbeslissingen. Het opvragen van een bedrijfsinformatie wordt een steeds belangrijker onderdeel in het hedendaags beslissingsproces van organisaties. Onderzoek laat zien dat het zorgvuldig analyseren van potentiële klanten en partners bijdraagt aan een verbeterde continuïteit van het bedrijf. Een uitkomst wat door de managers en ondernemers van deze tijd niet meer genegeerd mag worden. Met de mogelijkheid tot het kunnen opvragen van de bedrijfsinformatie van elk willekeurig bedrijf, geeft u uw bedrijf een zeer krachtig instrument in handen en blijft u de concurrentie voor en vermindert u onnodige risico’s.

Al klant bij een andere partij?

Wij zijn overtuigd van ons systeem en de kwaliteit van onze data. Wij garanderen dan ook de best beschikbare data. Wij bieden u dan ook gratis een vergelijking aan zodat u zelf kunt ondervinden dat de kwaliteit van onze data veruit het beste is.

Gratis bedrijfsinformatie checken?

 

Mocht u enthousiast zijn en direct gebruik willen maken van de gratis kredietcheck, dan vragen wij u om het onderstaande formulier in te vullen. Wij zorgen dat u binnen één werkdag gebruik kunt maken van de gratis kredietcheck van Eccentrade.

Hoe wordt mijn kredietwaardigheid bepaald

Met Eccentrade bent u bij het juiste adres. Eccentrade levert namelijk de meest complete bedrijfsinformatie voor bedrijven in Nederland, België en daarbuiten. Niet alleen faciliteert Eccentrade informatie van de meeste bedrijven wereldwijd, met meer dan vierhonderd databronnen, is Eccentrade ook in staat de meest accurate en volledige informatie te leveren. Met het opvragen van de bedrijfsinformatie via Eccentrade krijgt u inzage in bedrijfsinformatie die voorheen niet beschikbaar was of nu niet eens voor mogelijk hield.

Vol met vragen? We horen ze graag!