• gratis kredietcheck

    Gratis kredietcheck

Gratis kredietcheck

U bent op zoek naar een gratis kredietcheck? Via Eccentrade kunt u gratis en vrijblijvend de voordelen ervaren van de kredietcheck van Eccentrade. Eccentrade is met ruim 270.000.000 bedrijven en kredietinformatie gebaseerd op ruim vierhonderd databronnen, de voorloper op het gebied van kredietchecks. Met de gratis kredietcheck van Eccentrade krijgt u inzage in de meest volledige bedrijfsinformatie beschikbaar. Met een enkele klik krijgt u inzage in de kredietlimiet, kredietscore en het betaalgedrag van een specifieke organisatie.

De kredietcheck wordt steeds vaker als instrument ingezet bij organisaties. Waar de kredietcheck van oorsprong werd gebruikt bij de behandeling van bedrijfsleningen, is het nu een handige en krachtige tool om potentiële risico’s in kaart te brengen en betere samenwerkingen aan te gaan met derde partijen. U doet er als ondernemer en/of beslisser dan ook verstandig aan om de kredietcheck als instrument in te zetten binnen uw organisatie.

Voordelen gratis kredietcheck

Met de gratis kredietcheck van Eccentrade gaat u met uw bedrijf onnodige risico’s uit de weg. De gratis kredietcheck geeft u als organisatie namelijk een betrouwbare indicatie of het opgevraagde bedrijf kredietwaardig is. In het verlengde hiervan is er zeer betrouwbaar te bepalen of een bedrijf betrouwbaar is of niet. De kredietcheck van Eccentrade geeft namelijk ook inzage in het betaalgedrag van organisaties. Bij het systematisch niet nakomen van de betaalverplichtingen is er vaak reden voor een organisatie om aanvullende maatregelen te nemen. Dit kan een opschorting van staking van een eventuele samenwerking zijn, maar bijvoorbeeld ook het opstellen van aanvullende voorwaarden. Met de gratis kredietcheck van Ecentrade heeft u als organisatie de volledige controle en voorkomt u onnodige risico’s die uw bedrijf in gevaar kunnen brengen.

Gratis kredietrapportage aanvragen?

Mocht u enthousiast zijn en direct gebruik willen maken van de gratis kredietcheck, dan vragen wij u om het onderstaande formulier in te vullen. Wij zorgen dat u binnen één werkdag gebruik kunt maken van de gratis kredietcheck van Eccentrade.

Vol met vragen? We horen ze graag!