• Wat is een kredietcheck

Wat is een kredietcheck

Wat is een kredietcheck en wat is de waarde van een kredietcheck? Een kredietcheck is een steeds belangrijker instrument voor organisaties om te meten of een potentiële klant, partner of andere samenwerking risico’s met zich meebrengt. Met een kredietcheck kijkt u simpelweg naar de kredietwaardigheid van een bedrijf. U krijgt met een kredietrapport inzage in zaken als de kredietscore en kredietlimiet van een organisatie. Door middel van een kredietcheck kunt u eenvoudig, goedkoop en snel de kredietwaardigheid van een organisatie opvragen. Dit maakt de kredietcheck een zeer krachtig instrument om kwalitatief en kwantitatief de betrouwbaarheid van een organisatie te meten.

Een kredietcheck versus de KvK bedrijfsnaam check

Een kredietcheck biedt ten op zichte van een uittreksel van de Kamer van Koophandel aanzienlijk meer voordelen. Afhankelijk van het type uittreksel van de KvK kunt u ook financiële gegevens opvragen. Bij een KvK bedrijfsnaam check wordt er echter alleen gebruikt gemaakt van de data die de Kamer van Koophandel beschikbaar heeft. Een onafhankelijke kredietcheck is gebaseerd op meerdere bronnen buiten de KvK om. Een kredietrapportage van Eccentrade is gebaseerd op meer dan 400 databronnen. Dit zorgt voor een veel realistischer en nauwkeuriger beeld van de opgevraagde organisatie. Als aanvulling hierop wordt er in tegenstelling tot de Kvk bedrijfsnaam check ook gebruik gemaakt van slimme algoritmes waardoor in een onafhankelijk kredietcheck een betrouwbare kredietscore afgegeven kan worden.

Al klant bij een andere partij?

Wij zijn overtuigd van ons systeem en de kwaliteit van onze data. Wij garanderen dan ook de best beschikbare data. Wij bieden u dan ook gratis een vergelijking aan zodat u zelf kunt ondervinden dat de kwaliteit van onze data veruit het beste is.

Gratis kredietrapportage aanvragen?

 

Mocht u enthousiast zijn en direct gebruik willen maken van de gratis kredietcheck, dan vragen wij u om het onderstaande formulier in te vullen. Wij zorgen dat u binnen één werkdag gebruik kunt maken van de gratis kredietcheck van Eccentrade.

Tot welke gegevens heb ik toegang met een kredietcheck

De kredietcheck van Eccentrade levert een grote hoeveelheid informatie. Door middel van een kredietcheck vermindert u de kans op wanbetaling. Met een kredietcheck bent u als beslissingsbevoegde beter in staat betere managementbeslissingen te nemen. Wij raden elke organisatie aan om een kredietcheck als proces te implementeren binnen de organisatie. Het meenemen van een kredietcheck bij het aannemen van nieuwe klanten en aangaan van nieuwe partnerships zorgt voor een verbeterde continuïteit van de organisatie. Wilt u meer informatie over het gebruik van de kredietcheck of zelf gratis ervaren wat de voordelen zijn van de kredietcheck en de kredietrapportages? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Vol met vragen? We horen ze graag!